Image

Steak Holycow

I have tried some steak restaurants and I should admit this restaurant has the best steak I ever eat! I love the mushroom sauce. You can get wagyu steak at Steak Holycow Senopati and Gading for affordable price. Mention them @steakholycow to get some free tiramisu while having a dine there :-D

Steak Holycow Wagyu Tenderloin
Steak Holycow Wagyu Tenderloin
Steak Holycow Menu
Steak Holycow Menu
Advertisements

3 thoughts on “Steak Holycow

    1. Yap. Aku udah nyoba steak sekitaran Margonda. Steak Holycow is still the best after all (dari harga juga kelihatan sih).
      Sebenernya aku masih pengen bandingin dengan Holycow Radal (dulunya sama perusahaan, tapi pisah karena kenapaaa gitu).
      Itu ada foto menu + harganya. Yang aku cobain itu Tenderloin, harganya 150rb.
      Biasanya cewek-cewek kalau pesen, pesen Sirloin kalo gak salah, paling rendah lemak ketimbang Rib Eye dan Tenderloin.

      Like

Comments are closed.